Voorop in innovatie

Uitschuifsystemen

ultralichte als-levelsystemen

Uitschuifsystemen

HPC-Hydraulics Oldenzaal ontwerpt, construeert hydraulische uitschuifbare erkers en andere voertuigverbredingen op maat voor recreatieve en commerciële toepassingen. Alles draait om meer functionele ruimte in uw serviceauto, verkoopwagen of camper. Dat betekent een enorme toename van de gebruiksmogelijkheden. Met een uitgeschoven erker kunt u de mobiele werkplaats, de verkoopruimte of de verblijfsruimte fors uitbreiden.De systemen zijn gebruiksvriendelijk, sterk en uiterst praktisch in het gebruik. Om u een beeld te gegeven van de verschillende erkersystemen worden op de subpagina’s een aantal systemen nader uitgelegd:

Wij leveren de volgende uitschuifsystemen

Universal Straight Out Slide-out

Een praktische oplossing in voertuigen waarvoor ondervloerse geleidesystemen niet praktisch zijn. De extensie is representatief met behoud van bergruimte onder de vloer. De USO-slide is geveerd om beschadigingen aan de vloer te voorkomen.
Dankzij de vierpuntsbevestiging is er een perfecte afdichting in open en gesloten toestand. Aan de buitenzijde zijn geen technische details zichtbaar.
Het is een licht en een zeer sterk systeem deze tot 1500 kg belast worden met een totaal gewicht vanaf 60 kg.

hpc-uso-slide

Dual Cilinder Slide-out

De ideale ruimtevergroter voor grotere voertuigen, sterk, technisch zeer gedegen en onderhoudsvrij. De gesynchroniseerde cilinders in de onderliggende geleiderails zorgen voor een zeer nauwkeurig en probleemloos uit- en inschuiven van de erker. Het voelt alsof u een koelkastdeur opent en sluit.
Dit systeem kan, net als alle overige HPC-systemen, heel praktisch gecombineerd worden met automatische HPC-stabilisatiekrikken.

Het eenvoudige bedieningsgemak en de gedegen technische kwaliteit zorgen dat deze dualcylinder- underfloor telkens veel ruimtevergroting biedt voor nog meer leef-, werk of recreatieplezier. De uitschuifmogelijkheden verbreden het voertuig met maximaal 1.78 meter.

Welkom

U dient in te loggen om producten te bestellen of handleidingen te raadplegen.

Inloggen