Caravan waterpassysteem

IN ÉÉN DRUK UW CARAVAN WATERPAS?

Draadloze bediening via smartphone of tablet? of toch liever handmatige bediening? Het is allemaal mogelijk met ons nieuwe Caravan Levelsysteem. Zet uw caravan waterpas in een handomdraai.

Voor alle caravans

Het Caravan Levelsysteem is onze laatste innovatieve ontwikkeling. Een hydraulisch – elektronische lichtgewicht oplossing die tot 2 ton belast kan worden. HPC Hydraulics staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Met onze aluminium krikken en elektrische motoren passend in de bestaande uitdraaisteunen kunnen we bijna alle caravans heffen en stabiliseren.
Met het compacte en eenvoudig besturingssysteem kunt u binnen 90 seconden uw caravan heffen, waterpas stellen of laten stabiliseren. Afhankelijk van de toepassing worden 2, 4 of 6 hydraulische – elektrische steunen gemonteerd.

Een kwestie van comfort

Automatische lever- en stabilisatiesystemen verhogen het comfort en gemak bij het stabiliseren van uw caravan. Geen ongewenste bewegingen en nog vele andere voordelen:

  • Bedieningsgemak
  • Diefstalbeveiliging
  • Noodsysteem, ook te bedienen zonder stroom
  • Bediening via smartphone en/of tablet  (Android & IOS)
  • Ultralichte hydraulische krikken

Dwars-as levelsysteem HPC.C1

Een hydraulische twee krik systeem voor het eenvoudig en snel waterpas zetten van uw caravan. Met ons App kunt u de krikken eenvoudig bedienen. Deze oplossing is eenvoudig, snel en betaalbaar. Het begint met het water pas stellen van de dwars-as door middel van de hydraulische krikken. Dan kunt u met het neuswiel de lange zijde waterpas stellen. Vervolgens draait u de bestaande steunpoten uit zoals u gewend bent.

Stabilisatie systeem HPC.C2

Dit systeem bestaat uit vier elektrische motoren welke eenvoudig in de bestaande uitdraaisteunen gemonteerd worden, inclusief een besturingspaneel met Bluetooth verbinding. Via onze App kunt u het systeem automatisch stabiliseren, maar ook handmatige aansturing is mogelijk. Bij elektrische storingen zijn de steunpoten nog steeds met de hand te bedienen door middel van een zwengel. Dit systeem is alleen bedoeld om uw caravan te stabiliseren en niet te heffen.

Automatische levelsysteem HPC.C3

Het automatisch levelsysteem met twee hydraulische krikken en vier elektrische motoren voor de uitdraaisteunen. Middels onze App is het systeem eenvoudig te bedienen. Met een druk op de knop wordt uw caravan binnen 90 seconden waterpas gesteld. Naast automatische bediening zijn de steunpoten en krikken ook handmatig aan  te sturen. Dit is ons meest flexibel, compact en lichtgewichtsysteem voor caravans.

Onze caravan levelsystemen tot nader te bepalen datum leverbaar

Meer informatie of offerte ontvangen?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier
of bel met onderstaand telefoonnummer.

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel met onderstaand telefoonnummer.

Welkom

U dient in te loggen om producten te bestellen of handleidingen te raadplegen.

Inloggen