Voorop in innovatie

Levelsystemen campers

ultralichte alu-levelsystemen

Levelsystemen campers

HPC-Hydraulics staat bekend om zijn ultra lichte stabilisatie en automatische waterpassystemen. Doordat wij o.a. met aluminium krikken werken kunnen wij veel gewicht besparen. Afhankelijk van de toepassing zijn er systemen leverbaar met een vermogen tot zelfs 10 ton per krik. Hiermee kunnen wij voertuigen van 2 ton tot maximaal 30 ton levelen.

Het basisprincipe van het systeem is uitermate eenvoudig, met het ‘Touch’ paneel of u smartphone kan u binnen luttele seconden een voertuig stabiliseren of waterpas stellen. Afhankelijk van het voertuig worden 2 of 4 onafhankelijk werkende krikken gemonteerd.

Voordelen:

Wij leveren de volgende levelsystemen

Automatische levelsystemen HPC312

Voor het eenvoudig en stabiliseren van een voertuig hebben wij twee- en vier kriksystemen, met een compact plc paneel kan men de krikken eenvoudig bedienen.

Bij het twee krik systeem kan men elke krik individueel aansturen, maar bij het vier krik systeem worden er altijd twee krikken tegelijk per kant aangestuurd om torderen tegen te gaan.

Stabilisatiesystemen HPC212

Voor het eenvoudig en stabiliseren van een voertuig hebben wij twee kriksystemen, met een compact plc paneel kan men de krikken eenvoudig bedienen.

Bij het twee krik systeem kan men elke krik individueel aansturen, maar bij het vier krik systeem worden er altijd twee krikken tegelijk per kant aangestuurd om torderen tegen te gaan.

De pomp is een compacte unit met een standaard dubbelwerkende handpomp, u hoeft dus nooit meer bang te zijn dat u ergens vast komt te staan of niet meer kunt levelen.

De systemen zijn te verkrijgen in 12 en 24 volt.

Het systeem bestaat uit een hydraulische pomp, twee krikken, kabelboom met plc paneel, hydraulische slangen en olie.

Hydraulische krikken

Met onze range van aluminium en stalen krikken kunnen we zo goed als alle voertuigen heffen en stabiliseren. We hebben systemen die een capaciteit van2 tot 30 ton aankunnen.

Met zeven verschillende aluminium krikken hebben we voor elk voertuig een geschikte oplossing. Naast vier rechte krikken hebben we ook twee telescoop krikken, welke uitermate geschikt zijn voor voertuigen met weinig inbouwruimte.

De hydraulische steunen zijn zwart geanodiseerd en daardoor zeer corrosiebestendig. De bevestiging zit in de rug van de krik, dus een compacte inbouw.

Wij hebben voor zwaardere voertuigen ook staal krikken in ons bestand, op aanvraag leverbaar. 

Daarom kiezen voor onze levelsystemen

Welkom

U dient in te loggen om producten te bestellen of handleidingen te raadplegen.

Inloggen